خبرنگار فراری

خبرگزاری فارس: دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه از حضور دو کشیش آمریکایی در ایران برای رایزنی در زمینه آزادی دو جاسوس آمریکایی خبر داد.

 

 محمدجواد لاریجانی رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در بخشی از گفت‌وگوی تفصیلی خود با خبرگزاری فارس با اشاره به اخبار منتشره پیرامون آزادی دو جاسوس آمریکایی گفت: سوابق و اقدامات این افراد گویای این است که آنها جاسوس هستند اما اینکه توانسته‌اند از کشور ما نیز جاسوسی بکنند یا خیر بحث دیگریست.

وی تأکید کرد: جرم این افراد فقط عبور از مرزهای ما نبود و جرم سنگینی مرتکب شده‌اند.

رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه قوه قضائیه در مورد این مسئله وظایف خود را به صورتی کاملاً صریح انجام داد، گفت: دو جاسوس آمریکایی تاکنون آزاد نشده‌اند و آزاد شدن آنها نیز باید در مسیر قانونی باشد که این امر تابع مصلحت اندیشی‌های کلی نظام است منتهی مسیر قانونی هیچگاه زیرپا گذاشته نمی‌شود.

وی افزود: در عین حال ایرانی‌های زیادی هم وجود دارند که در آمریکا گرفتارند و ما بهتر است غصه آنها را بخوریم.

لاریجانی گفت: آمریکا که این همه نشان می‌دهد راجع به دو نیروی جاسوس خود حساس است و برای آزادی آنها تلاش می‌کند باید به خودش هم نگاهی بیندازد که با سایر ملیت‌ها چگونه رفتار می‌کند.

لاریجانی با اشاره به اینکه در ایران اسلامی مسیر قانونی برای جاسوسان دستگیر شده آمریکایی به روشنی طی شد، تصریح کرد: این در حالیستکه در آمریکا افرادی به دلایل نامعلوم دستگیر و سال‌ها زندانی می‌شوند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: ما به جاسوس‌ها جایزه نمی‌دهیم و قوه قضائیه نیز با دقت مسیر خود را طی خواهد کرد.

لاریجانی همچنین با اشاره به اینکه مباحث مربوط به آزادی دو جاسوس ربطی به سفر آتی رئیس جمهور به آمریکا ندارد به برخی واسطه‌گری‌ها نیز در این رابطه اشاره کرد و گفت: هم اکنون دو کشیش آمریکایی در این رابطه به ایران آمده‌اند و مشغول رایزنی برای آزادی این دو هستند.

وی تأکید کرد: در این رابطه مصالح نظام در چارچوب قانون پیگیری خواهد شد.

به گزارش فارس، مشروح مصاحبه محمد جواد لاریجانی از شخصیت‌های مطرح علمی و سیاسی کشورمان به زودی منتشر خواهد شد.
 

دادستان اهواز نام وکیل پرونده اختلاس 3 هزار میلیاردی را اعلام کرد

جامعه > قضایی  - دادستان عمومی و انقلاب اهواز تایید می کند رئیس کل اسبق دادگستری خوزستان، امیرعباس سهراب بیگ، وکیل متهمان پرونده اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی است

امید سلیمی بنی: در حالی که رئیس کل اسبق دادگستری خوزستان، وکالت خود را بر پرونده اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی تکذیب می کند، دادستان عمومی و انقلاب اهواز به خبرآنلاین اعلام کرد امیرعباس سهراب بیگ، رئیس کل اسبق دادگستری خوزستان، وکیل این پرونده شده است.

ساعاتی پیش، رئیس کل اسبق دادگستری استان خوزستان به خبرآنلاین گفته بود با وجودی که وکالت پرونده اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی از بانک صادرات، به من پیشنهاد شده بود، ولی آن را نپذیرفتم.

ولی اکنون، دادستان اهواز تائید می کند سهراب پور با امضای مدارک قانونی، وکیل رسمی امیرمنصور خسروی، مدیر عامل بانک خصوصی آریا شده است.

گفته می شود در سوابق کاری سهراب بیگ که در حال حاضر، وکیل دعاوی است، معاونت اجرایی قوه قضائیه در زمان آیت اله هاشمی شاهرودی، مشاور معاون حقوقی رئیس قوه، ریاست کل دادگستری استان گیلان دیده می شود. وی همچنین پیش از عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب حال حاضر تهران، رئیس کل دادگستری خوزستان بوده است.
 

ابراهیم جعفری در گفت‌و‌گو با فارس:
اجلاس تهران راهبردي براي حمايت از بيداري اسلامي است

خبرگزاری فارس: نخست وزیر سابق عراق با اشاره به موفقیت نشست بیداری اسلامی در تهران تاکید کرد که این نشست دارای برنامه‌های راهبردی برای حمایت از بیداری اسلامی بوده است.

 

ابراهیم جعفری نخست وزیر سابق عراق در گفت‌وگو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری فارس در حاشیه نشست بیداری اسلامی در تهران با اشاره به اینکه این اجلاس دارای اهمیت سیاسی و رسانه‌ای است، تاکید کرد که اهداف استراتژیک و متعددی در ورای اجلاس بیداری اسلامی تهران وجود دارد.

جعفری سخنرانی رهبر معظم انقلاب در ابتدای این نشست را دربردارنده مسائل کلی دانست که افق‌های راهبردی را برای حاضران گشود.

نخست وزیر عراق در ادامه با اشاره به اهمیت نشست بیداری اسلامی تصریح کرد: نشست هایی از این دست فرصتی برای دیدار رهبران اسلامی است و دیدار این رهبران در فرصتی غیر از این مشکل است.

وی در ادامه عنوان اولین نشست بیداری اسلامی در تهران را دربردارنده مفهوم کلی این اجلاس دانست و ابراز داشت: این نشست نگاهی به مسئله بیداری اسلامی است که دیدگاه های مختلف در این باره از نقاط مختلف از افغانستان، لبنان، فلسطین و عراق را مورد بررسی قرار داده است.

ابرهیم جعفری نشست تهران را فرصت مناسبی برای رهبران اسلامگرا دانست تا یکدیگر را بهتر بشناسند.
وی نشست بیداری اسلامی در تهران را بسیار موفق دانست و افزود: این نشست دارای برنامه های راهبردی برای حمایت از بیداری اسلامی بوده است.

ابراهیم جعفری در پاسخ به سوالی درباره ریشه های بیداری اسلامی و ارتباط آن با عقاید اندیشمندانی چون سید جمال الدین اسد آبادی،‌ محمد عبده،‌ آیت الله صدر و امام خمینی گفت: بیداری اسلامی امروز نتیجه مجموعه افکار همگی این اندیشمندان است که تصویر ملموس،‌ نظریه و اندیشه بیداری اسلامی را شکل داده اند.

نخست وزیر سابق عراق تاکید کرد که انقلاب اسلامی در ایران بیداری اسلامی را از تئوری به حوزه عمل وارد کرد که به شکل مستقیم شاه را سرنگون کرد و این درسی است که نمی‌توان از نظر دور داشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه نسل جدید باید این مسله را در ذهن داشته باشد که انقلاب اسلامی نه با سلاح و نه با سرمایه به پیروزی رسیده، تصریح کرد که این انقلاب باید مورد دقت قرار گیرد.

ابراهیم جعفری آینده بیداری اسلامی را رو به جلو توصیف کرد و تاکید کرد که بیداری اسلامی متوقف نخواهد شد و من بر این باورم که انقلاب ها ادامه خواهد داشت.

این رهبر سیاسی شیعیان در عراق انقلاب های مصر، تونس و لیبی را منتج به تغییر نظام های حاکم دانست و ابراز داشت: انقلاب هایی که هنوز پیروز نشده اند نیز امتیازهای زیادی را دریافت خواهند کرد.

وی در پایان درباره بیداری اسلامی و اشغال نظامی عراق تاکید کرد که تمام قدرت های سیاسی در عراق مخالف حضور غربی ها در کشورشان هستند و حضور بیگانگان در خاکشان را قبول نمی کنند

بین الملل > خاورمیانه  - قاسم محب علی می گوید: فضای ملتهب و جنگ های خاورمیانه اجازه نداد مردم به آزادی فردی بیندیشند.
 

قاسم محب علی، سفیر اسبق کشورمان در مالزی و پاکستان و همچنین کارشناس جهان عرب در گفتگویی با خبر گفت: از جنگ جهانی تاکنون، خاورمیانه همواره کانون بحران های متعدد و متفاوتی بوده است. روز، ماه و سالی را سراغ نداریم که در آن خاورمیانه عاری از بحران باشد. از بحران کانال سوئز گرفته تا جنگ های اعراب و اسراییل، از جنگ و حملۀ بین کشورها از جمله جنگ ایران و عراق، حملۀ عراق به کویت، حملۀ اسراییل به لبنان گرفته تا قضیه 11 سپتامبر و اشغال عراق و ... همه و همه خاورمیانه معاصر را سالهای متمادی درگیر بحران های حادی ساخته که هم ابعاد منطقه ای داشته و هم بین المللی.

وی افزود: فضای ملتهب خاورمیانه اجازه نداد مردم به آزادی فردی بیندیشند. در هیچ یک از تحولات گذشتۀ خاورمیانه موضوع تغییر مناسبات بین حکومتها و مردم مطرح نبوده است. نیروها و گروههای مختلفی با هم در منازعه و جنگ بوده اند در حالی که همۀ آنها در کیفیت حکمرانی، سیاست و یا مواضع با هم مشابه بودند و با تغییر افراد و گروهها، تغییری در رفتار با مردم، تقسیم قدرت و انتخابات ایجاد نمی شد.

رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر این که ‌هیچ سر نخی از خروج سه‌هزار میلیارد تومان اختلاسی به خارج از کشور به دست نیامده است، گفت: بانک مرکزی این مفسده اقتصادی را پیش‌تر شناسایی کرده بود، اما آن را دیر اعلام کرد تا مفسدان فرصت فرار و انتقال دارایی‌های خود را نداشته باشند.

محمود بهمنی درباره اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی از بانک صادرات، گفت: ‌خوشبختانه اموال و دارایی‌ها به حد کافی شناسایی شد، "امیر منصور آریا" و شرکت او که مفسده کرد؛ افزون‌بر 38 کارخانه دارند که سه کارخانه را هم همین اخیرا خریداری کردند که باید به آن رسیدگی بیشتری شود.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: ‌بانک مرکزی به عنوان یک شاکی وارد عمل شد و به دنبال آن است که تا انتهای کار برود و مطالبات بانک‌ها را وصول کند.

وی افزود: بانک مرکزی یک ماه، یک ماه و نیم گذشته، متوجه این مفسده اقتصادی شد، ولی علت آن که این مسئله دیر اعلام شد آن بود که کسی فرار نکند و نقل و انتقال دارایی‌ها انجام نشود.   بهمنی بیان کرد:  بانک مرکزی دارایی‌های شرکت "امیرمنصور آریا" را با کمک وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور بلوکه کرد؛ عوامل مؤثر بر ممنوع‌الخروج و همه اموال منقول و غیرمنقول ضبط شدند، بنابراین اکنون این مسئله با خیال راحت اعلام شد.   وی درباره حدود ابعاد مسئله اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی، ادامه داد: ‌ مسئله بسیار بزرگ و عظیم است و چیز ساده‌ای نیست، ولی حتی اگر خیلی کمتر از اینها بود بانک مرکزی به علت نفس کار تا آخر قضیه را پیگیری می‌کرد.   رئیس کل بانک مرکزی درباره سرنوشت بانک آریا نیز توضیح داد: مجوزی برای فعالیت بانک آریا اعطا نشده است. بانک آریا تنها یک موافقت دارد، امیرمنصور آریا درخواستی داشت که نظام بانکی ابتدا موافقت خود با این درخواست را اعلام کرد؛ به دنبال آن دو هزار میلیارد ریال واریز شد که آن هم بلوکه شد.   وی درباره خروج دو هزار میلیارد تومان از سه‌هزار میلیارد تومان اختلاسی به خارج از کشور، تأکید کرد: چنین اتفاقی روی نداده است،‌ چون تاکنون هیچ سرنخی که از خروج پول به خارج از کشور حکایت کند، به دست نیامده است.   رئیس کل بانک مرکزی درباره اینکه چه مقام مسئولی باید پاسخگو باشد، یادآور شد: اکنون نباید به دنبال آن بود که چه کسی قضیه این مفسده اقتصادی را کشف کرده است، باید فرض کرد که هر کسی چنین ادعایی دارد، درست می‌گوید. از این به بعد، ابتدا باید دنبال شناسایی دارایی‌ها و اموال و وصول بدهی بانک‌ها بود، بعد دنبال آن بود که چگونه تخلفات داخلی را به حداقل رساند.
  به منظور بررسی ابعاد بزرگترین اختلاس نظام بانکداری کشور، مسئولان اقتصادی کشور همچون سیدشمس‌الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی، مصطفی سازمان بازرسی کل کشور و محمد جهرمی رئیس بانک صادرات، امروز یکشنبه - 27 شهریور- به صحن مجلس شورای اسلامی رفتند.

یک شنبه 27 شهريور 1390برچسب:, :: 11:53 ::  نويسنده : خبرنگار

حمایت بسیج از پارچه فروشان/سردار مشایخی:وزارت اقتصاد،نظرات پارچه‌فروشان را تامین کند

اقتصاد > اقتصاد کلان  - مهر نوشت:
 

رئیس سازمان بسیج اصناف با بیان اینکه این سازمان تاکنون هیچ برخوردی با پارچه‌فروشان نداشته است چون طبق قانون نیروی انتظامی باید با آنها برخورد کند، خواستار آن شد که وزارت امور اقتصادی و دارایی به ویژه سازمان مالیاتی کل کشور نظرات پارچه فروشان را درباره هزینه‌ها لحاظ کنند.

سردار مجید مشایخی در خصوص اقدامات اخیر پارچه فروشان بازار تهران در اعتراض به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده اظهار داشت: وقتی قانونی تصویب می شود باید توسط همه اجرا شود.

وی خاطرنشان کرد: پارچه فروشان از پرداخت میزان 4 درصدی که باید به عنوان مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند، ناراضی هستند و معتقدند میزان مالیاتی که در مبادی ورودی و کارخانجات تولیدی پرداخت می کنند، کافی است در حالی که قانونگذار این موضوع را قبول ندارد.

رئیس سازمان بسیج اصناف با بیان اینکه پارچه فروشان جلساتی را هم با شورای اصناف و هم با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار کردند، گفت: در این جلسات پارچه فروشان مهلتی 5 ساله برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می خواستند که با این درخواست موافقت نشد.

 وی با بیان اینکه پارچه فروش‌ها می گویند قانون ایراد دارد اما معلوم نیست قانونگذار ایراد وارد به قانون را قبول کند، گفت: البته قانونگذارهم باید ایرادات قانونی را برطرف کند و هرچه که قانون شد، لازم الاجراست.

مشایخی تصریح کرد: به هرحال باید بپذیریم که قانون در حال اجرا است، اگر هم قانون ایراد دارد باید این ایرادات را به قانونگذار ارجاع دهیم تا اگر صلاح دانست به رفع ایراد قانونی اقدام کند.

رئیس سازمان بسیج اصناف در خصوص ایراد قانونی که به صنف پارچه فروشان وارد است، گفت: یک اشکال قانونی که به پارچه فروشان وارد است عنوان جوازشان است، چون جواز برخی از پارچه فروشان بنکداری است درحالی که پارچه می‌فروشند، البته قرار شده است که این ایراد با هماهنگی شورای اصناف برطرف شود به طوری‌که جوازهایشان را اصلاح کنند و قانون را بپذیرند.

وی در خصوص برخورد بسیج اصناف با پارچه فروشان معترض نیز گفت: سازمان بسیج اصناف تاکنون هیچ برخوردی با پارچه فروشان نداشته است، چون طبق قانون اگر کسی خلاف قانون رفتار کند نیروی انتظامی باید با آن برخورد کند.

مشایخی در ادامه خطاب به مسئولان ذیربط گفت: بسیج اصناف از وزارت امور اقتصادی و دارایی و به ویژه سازمان مالیاتی کل کشور می خواهد که نظرات پارچه فروشان در خصوص هزینه ها را لحاظ کنند و با تعامل و منطق بهتری با این صنف بازار صحبت کنند که مشکلات زودتر حل شود.

وی با تاکید براینکه ما رفاه عمومی و مصالح کل نظام را در نظر می گیریم، گفت: فعلا که مشکلی در رابطه با پارچه فروشان بازار نداریم و امیدواریم با قانون خوب و هماهنگی هایی که انجام می شود، مشکل پارچه فروشان هرچه زودتر حل شود.

یک شنبه 27 شهريور 1390برچسب:, :: 11:46 ::  نويسنده : خبرنگار

سیاست > مجلس  - خانه ملت نوشت:


 

معاون نظارت رئیس مجلس شورای اسلامی، با مبهم خواندن برخی از زوایای اختلاس سه‌هزارمیلیارد تومانی، تأکید کرد: کمیته‌ای حقیقت‌یاب از مجلس این موضوع را پیگیری می‌کند.

محمدرضا باهنر در حاشیه جلسه غیرعلنی  امروز مجلس درباره اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی از بانک صادرات، گفت: ‌در طول دو تا سه هفته گذشته اطلاعات غیرمنسجمی در رسانه‌ها تولید شد و هر کسی بر اساس ظن و مواضع خود یک‌سری اطلاعاتی را ارائه داد که هنوز در این باره مقداری ابهام در افکار عمومی وجود دارد. گام نخست را آیت‌الله آملی لاریجانی برداشت و دادستان کل کشور را مأمور رسیدگی به پرونده اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی کرد که این اقدام مثبت و شایسته‌ای بود.

گزیده سخنان وی به این قرار است:

  • تلاش آن است که با یک فرآیند قانونی مجلس بتواند یک کمیته حقیقت‌یاب را معین کند و در یک فرصت مشخص و روشن کار را بررسی کند و به نتیجه برساند. البته باید فضای تبلیغاتی کشور کنترل شود، ‌ ضمن آن که خلاف واقع و بر اساس مواضع سیاسی با این مسئله برخورد نشود.
  • امیدوارم دولت، مجلس و قوه قضائیه بتوانند در فضایی آرام، عادلانه و عالمانه اقدام‌های خود در برخورد این اختلاس را پیگیری کنند و قاعدتا همه عزم‌شان برای برخورد با متخلفان جزم است.

سیاست > رهبری  - رهبر معظم انقلاب در نخستین اجلاس بیداری اسلامی و در جمع علما، متفکران و نخبگان جهان مخاطرات و آسیب های پیش روی انقلابها را تبیین کردند.
 

مشروح بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در نخستین اجلاس بیداری اسلامی به این شرح است.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

الحمدلله رب العالمین و الصلوة و السلام علی سیدنا محمد وآله الطیبین و صحبه المنتجبین قال ‌الله العزیز الحکیم: بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم یا أَیُّهَا النَّبِیُّ اتَّقِ ‌اللَّهَ وَ لا تُطِعِ الْکافِرینَ وَ الْمُنافِقینَ إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلیماً حَکیماً(١) وَ اتَّبِعْ ما یُوحى‏ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ إِنَّ اللَّهَ کانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبیراً (٢) وَ تَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ وَ کَفى‏ بِاللَّهِ وَکیلاً (٣) [احزاب]

به حضار گرامی و میهمانان عزیز خوشامد میگویم. آنچه ما را در اینجا گرد آورده بیداری اسلامی است یعنی حالت برانگیختگی و آگاهی‌ئی در امّت اسلامی که اکنون به تحولی بزرگ در میان ملتهای این منطقه انجامیده و قیامها و انقلابهائی را پدید آورده که هرگز در محاسبه‌ی شیاطین مسلّط منطقه‌ئی و بین‌المللی نمی‌گنجید؛ خیزشهای عظیمی که حصارهای استبداد و استکبار را ویران و قوای نگهبان آنها را مغلوب و مقهور ساخته است.

شک نیست که تحولات بزرگ اجتماعی، همواره متکی به پشتوانه‌های تاریخی و تمدنی و محصول تراکم معرفتها و تجربه‌ها است. در صدوپنجاه سال اخیر حضور شخصیتهای فکری و جهادی بزرگ و جریان ساز اسلامی در مصر و عراق و ایران و هند و کشورهای دیگری از آسیا و افریقا، پیش‌زمینه‌های وضع کنونی دنیای اسلامند.

همچنانکه تحولات دهه‌های پنجاه و شصت میلادی در تعدادی از این کشورها که به رژیمهای غالباً متمایل به تفکرات و ایدئولوژیهای مادی منتهی شد و به اقتضای طبیعت خود پس از چندی در دام قدرتهای استکباری و استعماری غرب گرفتار آمد، تجربه‌های درس‌آموزی‌اند که سهم وافری در شکل‌ دادن به اندیشه‌ی عمومی و عمیق کنونی دنیای اسلام دارند.

ماجرای انقلاب کبیر اسلامی در ایران که در آن به تعبیر امام خمینی عظیم، خون بر شمشیر پیروز شد و تشکیل نظام ماندگار و مقتدر و شجاع و پیش‌رونده‌ی جمهوری اسلامی و تأثیر آن در بیداری اسلامی امروز، نیز خود داستان مفصل و در خور بحث و تحقیقی است که یقیناً فصل مشبعی در تحلیل و تاریخ‌نگاری وضعیت کنونی دنیای اسلام را به خود اختصاص خواهد داد.

حاصل آنکه حقایق رو به افزایش کنونی در دنیای اسلام، حوادث بریده از ریشه‌های تاریخی و زمینه‌های اجتماعی و فکری نیستند تا دشمنان یا سطحی‌نگران بتوانند آن را موجی گذرا و حادثه‌ئی در سطح بیانگارند و با تحلیلهای انحرافی و غرض‌آلود، مشعل امید را در دل ملتها خاموش سازند.

من در این گفتار برادرانه میخواهم بر روی سه نقطه‌ی اساسی درنگ کنم:

١ ـ نگاهی اجمالی به هویت این قیامها و انقلابها.

٢ ـ خطرات و آسیبهای بزرگی که بر سر راه آن قرار دارد.

٣ ـ پیشنهادهائی در علاج‌جوئی و پیش‌گیری از آسیبها و خطرها.

١ ـ در موضوع اول، به نظر من مهمترین عنصر در این انقلابها، حضور واقعی و عمومی مردم در میدان عمل و صحنه‌ی مبارزه و جهاد است، نه فقط با دل و خواست و ایمانشان، بلکه علاوه ‌بر آن، با جسم و تنشان. فاصله‌ی عمیقی است میان چنین حضوری با قیامی که به وسیله‌ی یک جمع نظامی یا حتی یک گروه مبارز مسلّح در برابر چشمان بی‌تفاوت مردم یا حتی مورد رضایت آنان انجام میگیرد.



ادامه مطلب ...

سیاست > دولت  - فارس و ایرنا نوشتند:
 

علی اکبر صالحی پس از دیدار و گفت‌وگو با ادوارد نعلبندیان وزیر خارجه ارمنستان در نشست خبری مشترک، در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره آزادی دو تبعه آمریکایی بازداشت شده در ایران، با بیان اینکه نظر نهایی در خصوص آزادی این دو نفر را قوه قضائیه اعلام می‌کند، گفت: بر اساس اطلاعات رسیده قوه قضائیه درصدد تخفیف مجازات آنهاست.

وی با اشاره به پا در میانی برخی از سران کشورهای منطقه برای آزادی این دو نفر گفت: ما آماده لبیک‌گویی به این پا درمیانی هستیم و امیدواریم قوه قضائیه در آینده نزدیک نظر خود را در این زمینه اعلام کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین از دولت آمریکا خواست که حسن نیت خود را نشان داده و ایرانیان دربند در زندان‌های این کشور را آزاد کند. امیدواریم موضوع به نحوی فیصله یابد که هم خانواده‌های زندانیان ایرانی در آمریکا و هم خانواده این دو تبعه آمریکایی با خبرهای مسرت‌بخشی روبرو شوند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تاکید بر اینکه موضوع مربوط به سامانه راداری که قرار است در ترکیه ایجاد شود موجبات نگرانی جمهوری اسلامی ایران وکشورهای همجوار را فراهم کرده است، گفت: در شرایطی که در منطقه شاهد تحولات بزرگی هستیم مقامات ترکیه باید در خصوص چنین تصمیمی تامل کنند. 

صالحی افزود: ایجاد چنین سامانه ای را در شرایط فعلی که شاهد تحولاتی در منطقه هستیم ضروری نمی بینیم. امیدوارم سران ترکیه توجیه لازم در این خصوص را داشتنه باشند و نگذارند منطقه بیشتر از این شاهد سوء تفاهمات باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه ایران 15 کشور همسایه دارد و همواره سعی کرده با همسایگان مشکلات جاری را حل کند، گفت: ما همواره تلاش کردیم در جهت صلح و ثبات منطقه حرکت کنیم .

صالحی تاکید کرد: امیدواریم دیگران نیز زمینه سوء تفاهمات را فراهم نکنند زیرا کسانی که خارج از منطقه هستند نمی خواهند کشورهای منطقه در جهت همگرایی سیاسی پیش برود.

/29212

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

درباره وبلاگ

دل نوشته: با سلام من یه خبر نگار فراری هستم در این وبلاگ خبر ها جدید را ببینید.
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خبرنگاز فراری و آدرس kazem64.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.